-20% zľava na kolekciu NEBBIA Ocean Selected

x

Zásady ochrany osobných údajov

(verzia 1. účinná od 25.5.2018)


Náš e-shop:           BestForm.sk

Spoločnosť:           UrbanWeb s.r.o.

IČO:                       47799986

DIČ:                       2024101332

IČ DPH:                 SK2024101332 (platca DPH)  

 

so sídlom Hlavnosecká ulica 186/36, 94354 Svodín - Slovensko, zapísaná v obchodnom registri Okresného súdu Nitra, Oddiel Sro, vložka číslo 37422/N (ďalej len "správca ") jasne a otvorene oznamuje, ako spracováva Vaše osobné údaje v súlade s NARIADENÍM EURÓPSKEHO PARLAMENTU a RADY (EÚ) 2016/679, o ochrane fyzických osôb pri spracovaní osobných údajov a voľnom pohybe týchto údajov a o zrušení smernice 95/46 / ES, všeobecné nariadenie o ochrane osobných údajov (ďalej len ako "GDPR"). Prečítajte si tiež Zásady súborov cookies (odkaz) našej spoločnosti UrbanWeb s.r.o.


Rešpektujeme Vaše právo na súkromie. V záujme transparentnosti tejto zásady poskytujeme podrobné informácie o tom, aké osobné údaje spracovávame, za akým účelom, na ako dlho, komu ich odovzdávame, aké máte práva a mnohé ďalšie informácie.


1. Ochrana osobných údajov je pre nás prioritná vo všetkom, čo robíme.

Vaša dôvera je pre nás dôležitá. Rešpektujeme Vašu kontrolu nad Vašimi osobnými údajmi a digitálnym obsahom a je našou prioritou zabrániť každému neoprávnenému prístupu k nim. Kedykoľvek Vás požiadame o informácie, potrebujeme ich, o viac nežiadame. Pre overenie Vášho e-mailu využívame funkciu double opt-in.

 

Aké osobné údaje od Vás požadujeme?

Zhromažďujeme osobné údaje, ktoré nám poskytnete, napríklad keď si niečo objednáte, obrátite sa na nás v rámci zákazníckeho servisu alebo poskytnete hodnotenie nákupu resp. tovaru. Vami poskytnuté osobné údaje zahŕňajú povinné údaje, akými sú kontaktné informácie a nepovinné akými sú platobné údaje.

Bez uvedenia povinných údajov u nás nemôžete nakúpiť. Dobrovoľne nám poskytnete osobné údaje tam, kde Vás žiadame o udelenie súhlasu, napr. pri registrácii, pri zasielaní newsletteru, pri poradenstve, pri diskusiách, pri recenziách a ďalších, v takom rozsahu ako je tam uvedené.

 

Ako Vaše osobné údaje využívame?

Vaše osobné údaje potrebujeme napríklad na nasledujúce účely:

-       Vytvoriť a spravovať Váš osobný účet (registrácia)

-       Spracovať Vaše objednávky, doručiť tovar, vybaviť vrátenie tovaru alebo jeho reklamáciu

-       Zasielať aktuálne informácie o stave Vašej objednávky prostredníctvom e-mailov

-       Kontaktovať Vás v prípade problémov s doručením tovaru, ktorý ste si objednali

-       Odpovedať na Vaše otázky a informovať Vás o nových a zmenených službách

-       Zasielať vám obchodné oznámenia o aktuálnych akciách a zľavách (newsletter)

-       Spravovať Váš účet a kontrolovať Vašu platobnú morálku

-       Vykonávať analýzy, aby sme Vám poskytli relevantný tovar

-       Skontrolovať Váš vek z dôvodu právnych predpisov týkajúcich sa nakupovania cez internet

-       Zasielať Vám dotazníky spokojnosti s cieľom dať Vám možnosť ovplyvniť našu ponuku a služby

-       Testovať a zlepšovať naše systémy, prostredníctvom ktorých poskytujeme svoje služby

-       Zabrániť zneužitiu našich služieb


Vaše osobné údaje budeme uchovávať po nevyhnutnú dobu, a to najmä pre nižšie uvedené účely:

-       pri nákupe s registráciou, aj bez registrácie po dobu troch rokov s tým, že nová trojročná lehota začne plynúť odo dňa, kedy ste uskutočnili poslednú objednávku,

-       pri hodnotení nákupu alebo tovaru po dobu troch rokov,

-       pri zasielaní obchodných oznámení bez uskutočnenia nákupu, diskusie, využitia funkcie strážneho psa, kontaktného formulára, poradne, otázky na produkt a pod. po dobu jedného roka,

-       alebo po zákonom stanovenú dobu (po dobu 11 rokov údaje uvedené na daňovom doklade, splnenie zákonnej povinnosti podľa zákona č. 235/2004 Zb. O dani z pridanej hodnoty  a v znení neskorších predpisov).

 

Následne budú Vaše osobné údaje vymazané, ak neudelíte súhlas s predĺžením spracovania Vašich osobných údajov.

 

2. Budeme Vás chrániť

Zlepšujeme služby. Podnikli sme technické a organizačné opatrenia pre ochranu Vašich osobných údajov pred stratou, manipuláciou a neoprávneným prístupom. Naše bezpečnostné opatrenia neustále prispôsobujeme, aby boli v súlade s technologickým pokrokom a vývojom. Aby boli platby kartou u nás čo najbezpečnejšie, všetky informácie sú odosielané v šifrovanej podobe pomocou protokolu SSL. To znamená, že informácie prechádzajú cez zabezpečené pripojenie a že Vaše údaje o platobnej karte nemôžu externé strany prečítať. Pri platbe kartou spolupracujeme s autorizovaným platobným sprostredkovateľom, ktorý nám pomáha overiť priamo u Vašej banky, či je Vaša karta platná pre nákupy. Robíme to prostredníctvom našich služieb a zdieľaním informácií s Vami. Údaje, ktoré sme od Vás zhromaždili, sú uložené iba na území Európskej únie.


3. Rozhodnete sa, koľko informácií s nami budete zdieľať

Aby sme Vám poskytli ešte lepšie služby a relevantné správy, zhromažďujeme informácie o tom, ako sú naše aplikácie používané. To znamená, že keď používate náš web, zisťujeme, aké funkcie sú najčastejšie využívané a aké akcie spúšťajú chybové správy. Avšak, ak sa Vám nepáči sledovanie, môžete si na svojom prehliadači zapnúť anonymný režim alebo nastaviť súbory cookies. Prečítajte si viac v sekcii Zásady súborov cookies.

Udelený súhlas možno odvolať tiež kliknutím na odkaz "Odhlásiť Newsletter" v zaslanom e-maily alebo nás môžete kontaktovať písomne na našej adrese:

UrbanWeb s.r.o.

Hlavnosecká ulica 186/36

943 54 Svodín

Slovenská republika

Telefón:       +421 950 611 772

E-mail:        info@bestform.sk


4. Vyberáme poskytovateľov služieb, ktorým môžeme dôverovať

Sme súčasťou internetovej spoločnosti, v ktorej nemôžeme existovať bez externých poskytovateľov. Údaje, ktoré získame, môžu byť sprístupnené týmto spracovateľom:

- výrobcom alebo dodávateľom za účelom reklamácie zakúpeného tovaru v našom e-shope,

- pre SuperFaktúra.sk, so sídlom Pri suchom Mlyne 6, 81104 Bratislava, za účelom vystavenia a stiahnutia exportov našich faktúr

- pre účtovnícku kanceláriu ELM GROUP s.r.o., so sídlom SNP 326/2, 93532 Kálna nad Hronom, za účelom spracovania faktúr na vykázania daňovej povinnosti, príjmov a  výdavkov atď.

- pre Slovenská pošta, a.s., so sídlom Partizánska cesta 9, 97599 Banská Bystrica - odosielanie balíkov

- pre kuriérsku spoločnosť DHL Parcel Slovensko, so sídlom Na pántoch 18, 83106 Bratislava - odosielanie balíkov

- pre prepravnú spoločnosť PoštaBezHraníc - FROGMAN s.r.o., so sídlom Komesnkého 25, 76302 Zlín-Malenovice - Česká republika.

Slovenská adresa: Detašované pracovisko Sihoť, P.O.BOX 901, 91101 Trenčín - odosielanie balíkov

- spoločnosti, ktorá spravuje náš e-shop Shopion s.r.o., IČ: 06919324, DIČ: CZ06919324, so sídlom Wellnerova 1322/3c, Olomouc, 77900 - Česká republika. Spisová značka C 73784 vedená na Krajskom súde v Ostrave.

 

Prípadne ďalším poskytovateľom spracovateľských softvérov, služieb a aplikácií, ktoré však v súčasnosti nevyužívame. Vaše údaje nikdy neposkytujeme, nepredávame ani nevymieňame s tretími stranami za účelom obchodovania.

 

5. Aké sú Vaše práva?

Máte právo požadovať informácie o tom, aké osobné údaje o Vás uchovávame (bezplatne raz ročne). Ak sú tieto údaje nesprávne alebo neúplné, môžete požiadať, aby sme tieto informácie opravili alebo odstránili. Vaše údaje nemôžeme odstrániť, ak nám v tom bránia zákonné predpisy o uchovávaní údajov, napríklad zákon o účtovníctve alebo iné opodstatnené dôvody, ako sú nevyrovnané dlhy.

Máte právo kedykoľvek odvolať svoj súhlas so spracovaním osobných údajov (čl. 7 ods. 3 GDPR), právo požadovať prístup k svojim osobným údajom (čl. 15 GDPR), právo na ich opravu (čl. 16 GDPR) alebo výmaz (čl. 17 GDPR), právo na obmedzenie spracovania (čl. 18 GDPR), a namietať proti spracovaniu (čl. 21 GDPR), máte právo na prenos týchto údajov k inému správcovi (čl. 20 GDPR), ako aj právo podať sťažnosť na Úrade na ochranu osobných údajov, ak máte podozrenie, že naša spoločnosť pri spracovaní Vašich osobných údajov postupuje v rozpore s GDPR (čl. 77 GDPR). V prípade uplatnenia uvedených práv sa môžete obrátiť na kontaktnú adresu: UrbanWeb s.r.o., Hlavnosecká ulica 186/36, 94354 Svodín, info@bestform.sk 

 
6. Neexistuje súkromie bez zabezpečenia

Zabezpečené služby pomáhajú uchovať osobné údaje v bezpečí pred kybernetickými útokmi a zvedavými ľuďmi. Bez zabezpečenia neexistuje záruka zachovania súkromia. Vďaka nášmu odhodlaniu venovať sa kybernetickej bezpečnosti, Vám môžeme ponúknuť skutočne bezpečné digitálne služby.

MenuX

Nastavenie cookies
Cookies

Naše webové stránky používají soubory cookies, které nám pomáhají s jejich vylepšováním. Abychom cookies mohli používat, musíte nám to povolit. Kliknutím na tlačítko "OK, souhlasím" udělujete tento souhlas.

Nastavení OK, súhlasím
×
Nastavenie súborov cookies

Cookies jsou malé soubory, které webové stránky (i ty naše) ukládají ve Vašem webovém prohlížeči. Obsahy těchto souborů jsou vyměňovány mezi Vaším prohlížečem a našimi servery, případně se servery našich partnerů. Některé cookies potřebujeme, abychom webová stránka mohla správně fungovat, některé potřebujeme k marketingové a statistické analytice. Zde si můžete nastavit, které cookies budeme moci používat.

Nezbytné cookies
Nezbytné cookies
Jedná se o technické soubory, které jsou nezbytné ke správnému chování našich webových stránek a všech jejich funkcí. Používají se mimo jiné k ukládání produktů v nákupním košíku, zobrazování produktů na přání, ovládání filtrů, osobního nastavení a také nastavení souhlasu s uživáním cookies. Pro tyto cookies není zapotřebí Váš souhlas a není možné jej ani odebrat.
Ovlivňuje funkce:
  • Konfigurační cookies
Analytické cookies
Vypnuto Zapnuto
Analytické cookies
Analytické cookies nám umožňují měření výkonu našeho webu a našich reklamních kampaní. Jejich pomocí určujeme počet návštěv a zdroje návštěv našich internetových stránek. Data získaná pomocí těchto cookies zpracováváme souhrnně, bez použití identifikátorů, které ukazují na konkrétní uživatelé našeho webu. Pokud vypnete používání analytických cookies ve vztahu k Vaší návštěvě, ztrácíme možnost analýzy výkonu a optimalizace našich opatření.
Ovlivňuje funkce:
  • Google Analytics - analytická návštěvnost
Personalizované cookies
Vypnuto Zapnuto
Personalizované cookies
Používáme rovněž soubory cookie a další technologie, abychom přizpůsobili náš obchod potřebám a zájmům našich zákazníků a připravili tak pro Vás výjimečné nákupní zkušenosti. Díky použití personalizovaných souborů cookie se můžeme vyvarovat vysvětlování nežádoucích informací, jako jsou neodpovídající doporučení výrobků nebo neužitečné mimořádné nabídky. Navíc nám používání personalizovaných souborů cookie umožňuje nabízet Vám dodatečné funkce, jako například doporučení výrobků přizpůsobených Vašim potřebám. 
Marketingové cookies
Vypnuto Zapnuto
Marketingové cookies
Marketingové (reklamní) cookies používáme my nebo naši partneři, abychom Vám mohli zobrazit vhodné obsahy nebo reklamy jak na našich stránkách, tak na stránkách třetích subjektů. Díky tomu můžeme vytvářet profily založené na Vašich zájmech, tak zvané pseudonymizované profily. Na základě těchto informací není zpravidla možná bezprostřední identifikace Vaší osoby, protože jsou používány pouze pseudonymizované údaje. Pokud nevyjádříte souhlas, nebudete příjemcem obsahů a reklam přizpůsobených Vašim zájmům.
Ovlivňuje funkce:
  • Google Ads